Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étkezés képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Étkezés - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Étkezés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Császárkert Étterem

Császárkert Étterem

Az étlapunkon a magyaros és nemzetközi ételek, ételkülönlegességek szerepelnek, vörös és fehérborunk a legjobb pincészetek termékei, (Somlói Juhfark, Bock Villányi Rosé, Gere Attila: Villányi Cabernet Savignon - Cuvée Phoenix) de bőséges italválasztékunk kiemelkedő tagjai csapolt és palackozott sörünk (Radeberger, Gösser) is.

Kastélykert Étterem

Kastélykert Étterem

A városlátogatás után meginvitáljuk Önt, családját, ismerőseit, kollégáit illetve üzletfeleit egy újabb tárlatra, mely a magyaros ízek világát hivatott bemutatni. Étlapunk tartalmát az elmúlt évek alatt a Vendégeink igényei formálták egésszé, de a magyaros konyha képzeletbeli katalógusából is bátran választhat, hiszen elkészítjük Önnek...

Pizza Max Café

Pizza Max Café

Az üzlet 1995 végén alakult első ízben Gödöllőn a Blaháné út 2. szám alatt és hamarosan elismerést vívott ki a többi környéken létező éttermek között. Az eltelt egy év után a Kft életében, -amit addig 50-50% -ban vezettünk- váltás következett be. Általában, mint minden váltás egy jól működő üzlet esetében negatívumként jelentkezett. Igen nehéz időszak következett ezután. A sok munka azonban és az ott dolgozók szorgalma újra meghozta cégünknek a sikert. Ezt követően még 2001 szeptember végéig üzemeltünk kint a Blahán.

Solier Café

Solier Café

Üzletünk három szintjén került kialakításra a cukrászda, étterem-kávéház és a cukrászati és konyhaművészeti kreációkat helyben prezentáló szakmai műhely. Minden erőforrásunkat arra összpontosítjuk, hogy szívélyes vendéglátás, ínycsiklandozó ízek és kellemes környezet fogadja Önt, hogy az öröm, az élvezet és az élmény emléke újra és újra visszahívja hozzánk, hogy megörvendeztethessük az ünnepnapokon és a hétköznapokon is egyaránt,- a Solier Caféban.

Tűztorony Kávéház

Tűztorony Kávéház

Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia - a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Yellow Pub Étterem

Yellow Pub Étterem

Yellow Pub, Gödöllő, Dózsa Gy. út 64. szám alatt (Gödöllő központjából, a Királyi kastélytól az M3 autópályára vezető főúton található) egy az 1920-s években épült hangulatos épületben 1996-ban nyílt meg. A folyamatos fejlesztés eredményeként ma már megfelel az EU-ban is alkalmazott szigorú minőségbiztosítási követelményeknek.

Zacc Placc Café

Zacc Placc Café

Igényesen kialakított exkluzív belső tér, tágas terasz és magas színvonalú felszolgálás biztosítja kényelmüket. A nemrégiben nyílt kávézó számos szolgáltatással, kedvező árakkal várja tisztelt Vendégeit.

Tuti menü