Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő - cégek képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Gödöllő - cégek - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Gödöllő - cégek
Keresés
Találatok száma - 11 db
 ÁTK Gödöllő

ÁTK Gödöllő

Az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatóintézet baromfi takarmányozási kutató csoportjában folyó munka szorosan összekapcsolódik a baromfitakarmányozásban jelentkező aktuális kérdésekkel. Továbbfejleszti az alternatív takarmányozási rendszereket a különböző baromfifajok takarmányozásában. Takarmányozási rendszert dolgozott ki az őshonos magyar tyúk és gyöngytyúk fajták számára.

Amic könyvelőiroda

Amic könyvelőiroda

Megbízható, felkészült könyvelő a legjobb befektetés! Éljen Ön is a lehetőséggel! Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek.

Bodnár Trió Kft. - asztalos

Bodnár Trió Kft. - asztalos

Családi vállalkozásunk 11éve foglalkozik épület és bútorasztalos termékek gyártásával megrendelőink igényei alapján egyedi és széria méretben. Munkaterület Gödöllő és vonzáskörzete. Épület asztalos munkák kivitelezése: ajto, ablak, lépcső, beltéri ajtó, keritéselem, előtető

Gödöllői Ingatlanközpont

Gödöllői Ingatlanközpont

Cégünk egy megbízható ingatlanfejlesztő és forgalmazó vállalkozás mely hozzájárul Gödöllő Város és környékének fejlődéséhez. Társaságunk a Gödöllői Kistérségben ingatlanok forgalmazásával, tervezésével, építésével foglalkozik. Munkatársaink jól ismerik a helyi piaci viszonyokat, így hasznos tanácsokkal tudnak segíteni a környéken ingatlant keresők-kínálok számára.

Internet, TV, Telefon

Internet, TV, Telefon

Oldalunkon átfogó képet kaphat a Gödöllőn elérhető távközlési szolgáltatásokról. Az internetet.hu-n közel 2000 távközlési csomag van áttekinthetően,pártatlanul összehasonlítva,a tényleges éves költségekkel. A csomagokon kívül rengeteg egyéb hasznos tartalmat talál nálunk:fogalom magyarázatok,hasznos tanácsok szolgáltató választáshoz,szolgáltatókhoz leírások,elérhetőségek,ügyfélszolgálatok .

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Kia Gödöllő

Kia Gödöllő

Non-stop árajánlat! Kérjen tőlünk ár- és finanszírozási ajánlatot, és mi megpróbáljuk a legkedvezőbb megoldást megtalálni. Kapott már árajánlatot máshonnan? Tegyen egy próbát, hátha mi tudunk kedvezőbbet mondani. Reggel 8-tól este 10-ig szeretnénk minden beérkezett kérdésre a lehető leghamarabb válaszolni.

Korokan

Korokan

Ön is átadhatja szeretteinek az ősi shaolini kolostorokból származó KoroKan valamennyi pozitív energiáját, mely egyedülálló módon úgy tud ellazítani, hogy közben energiamágnesként indítja be teste öngyógyító mechanizmusát.

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

- Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Hirdetés
Ofotért

Ofotért

Modern szaküzleteink teljes körű optikai szolgáltatást kínálnak kedves vásárlóinak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, kontaktlencse illesztésről, vagy akár egy új, divatos napszemüveg kiválasztásáról. Természetesen az egyéb, látáskorrekcióval kapcsolatos termékek is (pl. kontaktlencse folyadék) megtalálhatóak nálunk.

Tiferet Szalon

Tiferet Szalon

A Tiferet Szépség és Egészség Központot a medical wellness koncepcióban indítottuk útjára. Medical wellness alatt olyan tudományosan igazolt egészségügyi eljárásokat tartalmazó szolgáltatásokat értünk, melyek az életminőség és a szubjektív egészségérzet tartós javulását segíti elő preventív szemlélet tükrében, illetve egészségtudatos életforma támogatását szorgalmazza.

Tuti menü