Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő - oktatás képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Gödöllő - oktatás - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Gödöllő - oktatás
Keresés
Találatok száma - 19 db
 Pilótaképzés Gödöllőn

Pilótaképzés Gödöllőn

A magán pilóta szakszolgálati engedély megszerzéséhez elméleti és gyakorlati ismereteket kell elsajátítani, a JAR-FCL1 előírásainak figyelembevételével. A megszerzett engedély birtokában a pilóta képes és jogosított a magáncélú repüléseit nappal, a látvarepülési szabályok (VFR) szerint végrehajtani.

Bibliaház Gödöllő

Bibliaház Gödöllő

A Biblia Isten kinyilatkoztatása. Hisszük, hogy 'a teljes Írás Istentől ihletett' (II. Tim. 3:16). Ez azt jelenti, hogy Isten a maga bölcsessége és tökéletessége szerint gondoskodott arról, hogy üzenete semmit se torzuljon, miközben emberi beszéddé tette azt az általa kiválasztott emberi közvetítők által. Éppen ezért 'az Írás fel nem bontható' (Jn. 10:35). Csak a saját, belső összefüggésében, önértelmezése gondos megfigyelésével és lelkiismeretes tiszteletben tartásával érthető meg helyesen.

Corvus Kft. - Felnőttképzés

Corvus Kft. - Felnőttképzés

Bolti pénztáros tanfolyam Bolti pénztáros képzésünket azok számára ajánljuk, akik a kereskedelem területén pénztárosi munkakörben szeretnének elhelyezkedni és viszonylag rövid idő alatt szeretnék a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai végzettséget megszerezni.

Damjanich Általános Iskola

Damjanich Általános Iskola

Iskolánk tanulólétszáma: 348 fő, évfolyamonként két párhuzamos osztállyal. Nagy öröm, hogy a 2008-2009-es tanévben 3 első osztályt indíthatunk. Iskolánk jelmondata, melyre pedagógiai programunkat is építettük: Mindenki tehetséges valamiben.

Erkel Ferenc Általános Iskola

Erkel Ferenc Általános Iskola

A jelenlegi Erkel iskola története 55 évre nyúlik vissza. Ha azonban azt is figyelembe vesszük, hogy 55 évvel ezelőtt melyik iskola utódaként folytatta az oktatást a városban, akkor sokkal régebbi időkben kell kutakodnunk.

Frédéric Chopin Zeneiskola

Frédéric Chopin Zeneiskola

A tábori programban fontos szerepet kap a zenekari játék, a kamarazenélés, a közös éneklés, a jazz, a tánc és a népzene. Az érdeklődő gyerekek számára nemezelést, bábkészítést, szövést, gyöngyfűzést, mozgásos játékokat és szabadtéri programokat szervezünk. Egyéni hangszeres órára a kiemelkedő tehetségű és szorgalmú B tagozatos növendékek jelentkezhetnek.

Gödöllöi Református Líceum Alapítvány

Gödöllöi Református Líceum Alapítvány

Diákjaink a gödöllői és a környékbeli református, evangélikus, baptista és katolikus gyülekezetekből kerülnek ki. Iskolánk nevelési programjának szerves részét képezik a reggeli áhitatok, a tanrendbe illesztett református, evangélikus, katolikus hittanórák, az egyházi és nemzeti ünnepek méltó szellemiségű megünneplése, csakúgy mint a szomszédos gyülekezetekben végzett szolgálataink.

Hajós Alfréd Általános Iskola

Hajós Alfréd Általános Iskola

1974-ben nagy lelkesedéssel kezdte meg munkáját az első tantestület és az alapító tanulóifjúság. Minden évfolyamon két tanulócsoporttal, közel 400 tanulóval indult az első tanév. A lelkesedést az sem zavarta, hogy akkor még nem volt tornaterem, nem voltak sportpályák. A testnevelés órák a Légszesz utcában, parkokban, vagy az egyetem sporttelepén kerültek megtartásra. Téli időszakban pedig az iskola alsó zsibongójában tornáztak a tanulók. Itt bizony még játék közben is néma csendben kellett lenni, hiszen a tantermekben tanítás folyt. Ennek ellenére a tanulmányi versenyeken elért szép sikerek mellett a sportversenyeken is kimagasló eredményeket értek el az iskola diákjai.

Homoki és Társa Autósiskola

Homoki és Társa Autósiskola

A Homoki és Társa Járművezető-képző Kft. mint autósiskola 1997-től működik, Gödöllő-Vác városokban és vonzáskörzetükben. Minden kategóriára kiterjedő jogosítvány megszerzését, teljes körű elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az ezzel kapcsolatos ügyintézést és szaktanfolyami képzést folytatunk.

Hirdetés
Interaktív matematika

Interaktív matematika

Matematika tanulás könnyedén és érthetően... Akkor és ott használhatod a programot, ahol és amikor akarod. Senkihez és semmihez nem vagy kötve. A saját tempódban haladhatsz. Bármikor megállíthatod, újraindíthatod és újranézheted a feladatokat. Akár 100X is! Minden feladatot diákbarát stílusban készítettünk el, hogy a lehető legközelebb érezd magadhoz a megoldásokat. A folyamatos narrátori magyarázat mellett, képekkel, nyilakkal, animációkkal tesszük látványosabbá a feladatmegoldásokat. Egyes feladatokban, kilépünk a matematika kereteiből és hétköznapi példákat mutatunk be.

Katedra Nyelviskola Gödöllő

Katedra Nyelviskola Gödöllő

Katedra Nyelviskola Gödöllő - Mindenki Iskolája az egyetemen! A Katedrától megszokott professzionális színvonalon lehet nyelvet tanulni nyelviskolánkban már az egyetemen is nemcsak egyetemistáknak! Nyári intenzív nyelvtanfolyamok felnőtteknek és gyerekeknek!

Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Gödöllőn a szakképzés az 1800-as évek végén kezdődött. A néhány száz tanoncot foglalkoztató ipariskolából lassan növekedett a mai 1100-as tanulólétszámra. (Létesítményei a város több pontján voltak.) Kezdetben egy óvodaépületben működött. Majd, a város környékén létrejött, nagy ipari vállalatok szükségessé tették egy új iskolakomplexum megépítését, ami végül is 1971-re valósult meg. 1977-ben 5 emeletes kollégiummal és tornateremmel egészült ki. A tanulólétszám folyamatos növekedése újabb bővítést igényelt. 1991-ben új iskolaszárny készült el, majd felépültek a tanműhelyek. A fémipari tanműhelyt az iskola 50 éves alapítási évfordulóján, 2001-ben adtuk át.

Művészetek Háza Gödöllő

Művészetek Háza Gödöllő

A megszokott tartalommal, ám megújult külsővel jelentkezik a Gödöllői és kistérségi kulturális programajánló. A Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. az új névhez és társasági formához kapcsolódóan kialakította új arculatát. Kiadványunk szín- és formavilága ehhez igazodik, reméljük, a kellemes külcsínnek köszönhetően még több kedvvel forgatják majd. A Művészetek Háza megújulása az év végén kezdődő korszerűsítés után válik majd teljessé, de addig is kísérjék figyelemmel a város és a kistérség rendezvényeit.

Oktatás Gödöllőn ? OLX.HU

Oktatás Gödöllőn ? OLX.HU

Gödöllőn keres továbbképzési, tanulási lehetőségeket? Az OLX.HU online apróhirdetési portál oldalain cégek és magánszemélyek ingyenesen feladott hirdetései között válogathat az érdeklődő. OKJ-s tanfolyamok, gondozó és ápoló képzés, nyelvtanítás, korrepetálás, gépírás, énekórák is szerepelnek az ajánlatok között. Szűkítse a találatokat megyére vagy településre, városra, hogy biztosan az Önhöz legközelebb eső szolgáltatások közül választhasson vagy az ön hirdetésére könnyedén rátaláljanak. Nálunk mindent megtalál.

Osztoztak a tanodák a laboratóriumi felszerelésen

Osztoztak a tanodák a laboratóriumi felszerelésen

Jó hangulatban totóztak a helyi középiskolások a Gödöllői Járási Hivatal nyílt napján megrendezett vetélkedőn Különleges programokkal, tájékoztatókkal és a szakigazgatási szervek bemutatkozásával várták az érdeklődőket a Gödöllői Járási Kormányhivatal munkatársai az országosan meghirdetett Hivatalok Napja eseménysorozat részeként november 28-án városunkban is megrendezett nyílt napra. Az állampolgárok nem csak betekinthettek a kormányhivatalhoz tartozó egységek életébe, munkájába, hogy megtapasztalják, a közigazgatási rendszer átalakítása valóban az ő érdeküket szolgálja, hanem elégedettségmérő kérdőív kitöltésével véleményt is formálhattak.

Petőfi Sándor Általános Iskola

Petőfi Sándor Általános Iskola

Gödöllő népességének gyarapodása miatt az iskola épülete kicsinek bizonyult, ezért 1815-ben újjáépítették, két tantermes lett. 1857-ben leégett, de csak 50 év múlva épül fel újra. 1928-ban készül el a maga korában korszerűnek számító öt tantermes épület, amely az iskolák államosítása után a mai Petőfi Sándor Általános Iskola központja lett.

Premontrei Szent Norbert Gimnázium

Premontrei Szent Norbert Gimnázium

A Premontreiek Trianon után megszüntetett kassai, rozsnyói és nagyváradi gimnázium anyaországba telepített szerzetes tanárai foglalkoztatására hamarosan sikerült dr. Takács Menyhért jászóvári prépost-prelátusnak Gödöllőn premontrei oktatási intézetet létrehoznia. A magyar állam az akkori kultuszminiszter, Klebelsberg Kunó hathatós közreműködése révén 1923-ban a gödöllői Fácánoserdőt, a koronauradalom csaknem 90 holdját átengedte a Rendnek az elcsatolt területek nagy hagyományú iskolái tevékenységének folytatására. Még abban az évben megtörtént egy nagyszerű természeti környezetben tervezett nevelőintézet több lépcsős építésének ünnepélyes alapkőletétele.

Tuti menü