Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő - szórakozás képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Gödöllő - szórakozás - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Gödöllő - szórakozás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Abba klub

Abba klub

Várjuk minden kedves Abba rajongó jelentkezését e-mailben, akik szeretnének velünk együtt eltölteni havonta egy estét vagy délutánt az Abba szellemében a városotokban. Tervezett programok: filmvetítés, közös éneklés, szövegtanulás, hasonmás verseny, farsangi bál, játékok-vetélkedők, kirándulás, tábor-nyaralás 1hét, fénykép-kotta cserebere, gyűjtemények-ereklyék bemutatása.

Airsoft Gödöllő

Airsoft Gödöllő

Airsoft Kultúrális - és Sportegyesület Az egyesület célja: Az Airsoft Kulturális- és Sport Egyesület egyrészt az airsoft játék hazai népszerűsítésére jött létre, másrészt egy olyan szórakozást, időtöltést nyújt, mely által fejlődik a csapatmunka az összetartás a becsületesség és egy izgalmas sportolási lehetőséget biztosít mindenki számára. A egyesület a sport támogatását tekinti céljának és alapvetően sport propagáló céllal alakult meg. E cél érdekében felvállalja, hogy segítséget nyújt a fiatalok számára szabadidős programok megtervezésében és lebonyolításában, továbbá a lakosság számára kulturális és sport programok megszervezésében. Továbbá az e kérdéskört tárgyaló kiadványok megjelentetésében és terjesztésében is szerepet vállal.

Club Színház Gödöllő

Club Színház Gödöllő

Gödöllő szerteágazó művészeti élete cirka fél évvel ezelőtt új hajtással gazdagodott. Ekkor alakult meg ugyanis a Gödöllői Klub Színház, amely sajátos, egyéni 'hangvételben' feldolgozott művekkel igyekszik a helyi színházi palettát kiszélesíteni városunkban. Az egyesület múltjáról, jelenjéről és jövőjéről beszélgettünk Halász Tibor rendezővel.

Hétfátyol tánciskola

Hétfátyol tánciskola

Az iskola fő irányvonala az egyiptomi, színpadi stílus, ami látványos, szórakoztató keretbe foglalja a vidám népies és a klasszikus, néhol drámai érzelmeket kifejező táncot. Ezen kívül, a táncórákon megfelelő figyelmet kapnak az orientális tánc egyéb stílusai is.

HUN-TER Íjász Egyesület, Gödöllő

HUN-TER Íjász Egyesület, Gödöllő

A HUN-TER Íjász Egyesület küldetése: A magyar tradicionális-, terep-, és vadászíjászattal kapcsolatos íjász ismeretek bemutatása, terjesztése, továbbá ezek fejlesztése. Az aktív szabadidő-, versenysport, valamint a csapatszellem fontosságának terjesztése és megismertetése valamint a közösségi értékek továbbadása a fiatal korosztály számára. A felnőtt és senior korosztály ösztönzése arra, hogy tevékeny részesei, s segítők legyenek ezeknek a célkitűséseknek. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekekre, mert az íjászaton keresztül nem csak önfegyelmet tanulnak, hanem állóképességüket, fizikai erőnlétüket, koncentráló képességüket erősítik, s a pályán mozogva észrevétlenül megszeretik és megismerik a természetet. Mindezeket barátok közt, akár családi körben, a versengés szellemében és teljes csapatszellemben.

Tótágas játszóház

Tótágas játszóház

Megszervezzük gyermeke és kis barátai felejthetetlen születésnapi, névnapi partiját. A meghívott gyermekek számára meghívót adunk. Az ünnepeltnek ajándékkal kedveskedünk, a rendezvény idejére különtermet biztosítunk.

TrafoClub - Gödöllő

TrafoClub - Gödöllő

A jelentkezők közül ezen az estén öt zenekar léphetett a színpadra, akik most kimaradtak egy későbbi időpontban hasonló keretek között ismét megmérkőzhetnek. Szép számú közönség gyűlt össze, természetesen mindenki a saját kedvencére volt kiváncsi ennek megfelelően az első sorok sűrűn cserélődtek. E sorok írója több mint 15 éve vesz részt hasonló megmozdulásokon, de ilyen felhozatallal még nem találkozott! Nehéz volt a 'szakmai zsűri' helyzete, de szerencsére a közönség urnába dobott szavazatai segítettek, így tulajdonképpen két első helyezettünk lett és három második. Ez azt jelenti, hogy a III. Gödöllő Dzsem-en a Helo Zep léphet fel, a 'kisgödöllődzsem-en' pedig a The Clowns, a többi zenekar az őszi koncertprogramban kap lehetőséget profi bandák előtt. Mind az öt banda kap 3-3 óra gyakorlási lehetőséget a Zörög a haraszt próbateremben

Tuti menü