Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő - turizmus képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Gödöllő - turizmus - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Gödöllő - turizmus
Keresés
Találatok száma - 12 db
Babat-völgyi Lovasközpont

Babat-völgyi Lovasközpont

Babatvölgy a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és a Gödöllői Agrárközpont Kht. szakmai irányítása alatt működő egyetemi tanüzem. A tanüzem Gödöllőtől 3 km-re Aszód irányában, a Gödöllői-dombságon belül a Rákos-patak és a Galga-völgy közötti eróziós völgyekkel tagolt dombvonulaton helyezkedik el, az Aranyos-patak völgyében.

Bed and Breakfast Gödöllő

Bed and Breakfast Gödöllő

A Gödöllő által nyújtott kulturális és környezeti lehetőségek, a Gödöllői Királyi Kastély, Máriabesnyőn a Bazilika, Gödöllői Városi Múzeum állandó és időszakos kiállítása,i a gyönyörű Gödöllői-dombság többnapos programlehetőséget biztosítanak.

Gödöllő szállás ajánlatkérés

Gödöllő szállás ajánlatkérés

Gödöllői szállások a SzállásKérés.hu belföldi szálláskereső portálon! Belföldi szállások, gödöllői szállások kereshetőek felszereltség, árszínvonal, kapacitás, pontos elhelyezkedés alapján. A találati lista szűkíthető a gödöllői szép kártya elfogadóhelyekre. A kiválasztott szállásoktól egyéni vagy csoportos módon is kérhet szállásajánlatot, melyre e-mailben fognak Önnek válaszolni a gödöllői szálláshelyek.

Hegyesi Vendégház

Hegyesi Vendégház

Ablakai a Gödöllői-dombság lankás vidékére nyitnak körpanorámát, a völgybe hosszan lenyúló kertjében felnőtt és gyermek, idős és fiatal egyaránt talál szórakoztató időtöltést. A többszintes kertben szabadtéri medence, csendes olvasósarok, kényelmes hintaágy, bográcsozó-hely, játszótér, ping-pong asztal, lengőteke, dart's, tágas nyitott, és fedett terasz szolgálják az itt üdülők kényelmét.

Jakabi Vadászház

Jakabi Vadászház

Látogasson el a szentjakabi haraszti erdőkbe, amely egykor a királyi vadászatok és a lovas falkavadászatok színhelye volt. Sétája közben megpihenhet a Szentjakabi Vádászházhan, melynek helyén a századelőn barátságos erdészlak állott.

Kastélylátogatás

Kastélylátogatás

Gödöllő - a világ második legnagyobb barokk kastélya Erzsébet királynő egykori nyári rezidenciájába visszük el a kedves Vendégeket! A látogatás során megismerkedhetnek az Osztrák-Magyar Monarchia történelmével, Erzsébet és a királyi család életével, majd egy rövid sétát tehetnek a kastély kertjében. A múzeumlátogatás után kávéval és süteménnyel kedveskedünk Önöknek a Kastély kávézójában, majd rövid szabadidő után térünk vissza Budapestre! A túra időtartama kb. 3-4 óra.

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpont

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferenciaközpont

A minket körülvevő zavaros világban csak Mária szolgáló szeretetével tudjuk igazán építeni Isten Országát. Ennek művészetét tanulhatjuk el itt Mária közvetlen közelében, ha Istenre nyitott lélekkel befogadjuk Őt házunkba, mint János apostol (Jn 19,27).

Nóra Szállás

Nóra Szállás

Gödöllőn a Királyi Nagykastély parkja mögött található a Nóra szállás.Közel Budapesthez, Hatvanhoz, a Gödöllői Dombsághoz. Vonattal, busszal, HÉV-vel, autóval könnyen megközelíthető. Iskolai kirándulásokra alkalmas, családoknak, átutazóknak alkalmas szálláslehetőség. Kisszálloda vagy motel színvonalával egész évben megbízható szálláslehetőség. Elhelyezés: 18 db szobában 35 fő részére egyszerű, de modern fürdőszobás szobákban. Főzésre, étkezésre a közös nagy konyhában, étkezőben van lehetőség.

Ring Fogadó

Ring Fogadó

A mogyoródi Hungaroring Forma 1-es autópálya mellett várja Önt és kedves családját, az egész évben nyitva tartó, saját étteremmel rendelkező Ring Fogadó. Étlapunkon a hagyományos magyaros ételek mellett megtalálhatók a konyhafőnök egyedi specialitásai is.

Hirdetés
Sissi Panzió

Sissi Panzió

Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik, vagy egyszerűen pihenni vágyik - a Sissi által is igen kedvelt Gödöllőn - akkor mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg a Panzió Sissi-ben.

Szie Kollégium

Szie Kollégium

A Kollégium 1600 férőhellyel rendelkezik. Ebből 1100 férőhely 2007-ben újonnan felépített, vagy teljesen felújított 1-, 2-, 4- és 8x1 ágyas lakrészek. A szállásszolgáltatáson túl wellness részleggel is bővítettük szolgáltatásaink palettáját, hogy a nálunk eltöltött idő minél kellemesebb és élvezetesebb legyen. A szállásaink a zajos és forgalmas utcáktól elszigetelt, zöld övezetben helyezkednek el, mely további lehetőségeket kínál a sportolni vágyók vagy éppen a szabadban sétálók számára is.

Zsigri-ház

Zsigri-ház

Eredeti formájában a XIX. század elején épített hosszú parasztház volt, majd ezt az alakot 1910-ben egy keresztirányú szárny hozzátoldásával bővítették. A ház jellegzetes dísze a Galga-völgyében (is) elterjedt, faoszlopos tornác. Néprajzilag a ház a középmagyar háztípusba tartozik.

Tuti menü