Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő képes leírás - Gödöllő.tlap.hu
részletek »

Gödöllő - Gödöllő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Gödöllő
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gödöllő - Wikipédia

Gödöllő - Wikipédia

Közlekedési csomópont, a 3-as főút és az M3-as autópálya átszeli a várost, amit a jelenleg épülő M31-es autóút innen leágazva fog összekötni az M0-s körgyűrű keleti szakaszával. Ezeken kívül Vácra, Pécelre és Jászberénybe vezető alsóbbrendű utak vezetnek a településről.

Gödöllő bemutatása

Gödöllő bemutatása

A szűkebb értelemben vett Gödöllő egy medenceszerű, teknő alakú mélyedés a Rákos völgyében, négy völgy találkozópontján. Gödöllő erdős, jó levegőjű, szép kilátást nyújtó vidéken fekszik. Vonzerejét természeti adottságainak és jó földrajzi fekvésének köszönheti a fővárost övező településgyűrűben. A Gödöllői-dombság erdői évszázadokon át főúri, királyi vadászterületek voltak.

Gödöllő története

Gödöllő története

Gödöllő Pest megyében, a Rákos-patak partján, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, az M3-as autópálya, az M31-es gyorsforgalmi út és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett, a Gödöllői-dombság völgyében fekszik. A szűkebb értelemben vett Gödöllő egy medenceszerű, teknő alakú mélyedés a Rákos völgyében, négy völgy találkozópontján.

Gödöllőről

Gödöllőről

Népesség: 31 000 fő Leírás: Gödöllő Pest megyében, a Rákos-patak partján, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, az M3-as autópálya és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett, a Gödöllői-dombság völgyében fekszik. A szűkebb értelemben vett Gödöllő egy medenceszerű, teknő alakú mélyedés a Rákos völgyében, négy völgy találkozópontján.

Repülőtér

Repülőtér

Ha csak érdeklődik a repülés iránt, vagy már tapasztalt pilóta, nálunk megtudhat mindent ami segítségére lehet eme szép sport szakszerű és biztonságos művelésében. Az írott szónál sokkal beszédesebb, ha ellátogat hozzánk egy-egy napos hétvégén, és testközelből ismerkedik meg a repülés örömeivel.

Tuti menü