Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Gödöllő képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
 ÁTK Gödöllő

ÁTK Gödöllő

Az Állattenyésztési és Takarmányozási Kutatóintézet baromfi takarmányozási kutató csoportjában folyó munka szorosan összekapcsolódik a baromfitakarmányozásban jelentkező aktuális kérdésekkel. Továbbfejleszti az alternatív takarmányozási rendszereket a különböző baromfifajok takarmányozásában. Takarmányozási rendszert dolgozott ki az őshonos magyar tyúk és gyöngytyúk fajták számára.

 Pilótaképzés Gödöllőn

Pilótaképzés Gödöllőn

A magán pilóta szakszolgálati engedély megszerzéséhez elméleti és gyakorlati ismereteket kell elsajátítani, a JAR-FCL1 előírásainak figyelembevételével. A megszerzett engedély birtokában a pilóta képes és jogosított a magáncélú repüléseit nappal, a látvarepülési szabályok (VFR) szerint végrehajtani.

A királyi család otthona

A királyi család otthona

A királyi család otthona - a Királydombi pavilon Gödöllőn. Újabb kinccsel gazdagodott a gödöllői kastélyegyüttes. A gödölli kastélyba látogató belföldi utazók és külföldi turisták megtekinthetik a Kiárlydombi Pavilont, a Gödölli Királyi Kastély parkjában, amely a barokk korban épült történelmi arcképcsarnok számára. A barokk-kori kertből ez az egyetlen megmaradt építmény, amely a külső és a belső helyreállítás után ismét látogatható. A pavilon a kastély főépületétől 200 méternyire a kastélykert é-ny-i oldalán épült fel.

Abba klub

Abba klub

Várjuk minden kedves Abba rajongó jelentkezését e-mailben, akik szeretnének velünk együtt eltölteni havonta egy estét vagy délutánt az Abba szellemében a városotokban. Tervezett programok: filmvetítés, közös éneklés, szövegtanulás, hasonmás verseny, farsangi bál, játékok-vetélkedők, kirándulás, tábor-nyaralás 1hét, fénykép-kotta cserebere, gyűjtemények-ereklyék bemutatása.

Agrártörténeti Műszaki Gyűjtemény

Agrártörténeti Műszaki Gyűjtemény

Az FVM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet területén kiállított géparchívum anyagának gyűjtése 1969-ben, az intézet Gödöllőre költözésével egy időben kezdődött. A mezőgazdasági erőgépek, traktorok fejlődéstörténetét bemutató kiállítás munkaidőben és előzetes bejelentkezéssel látogatható.

Airsoft Gödöllő

Airsoft Gödöllő

Airsoft Kultúrális - és Sportegyesület Az egyesület célja: Az Airsoft Kulturális- és Sport Egyesület egyrészt az airsoft játék hazai népszerűsítésére jött létre, másrészt egy olyan szórakozást, időtöltést nyújt, mely által fejlődik a csapatmunka az összetartás a becsületesség és egy izgalmas sportolási lehetőséget biztosít mindenki számára. A egyesület a sport támogatását tekinti céljának és alapvetően sport propagáló céllal alakult meg. E cél érdekében felvállalja, hogy segítséget nyújt a fiatalok számára szabadidős programok megtervezésében és lebonyolításában, továbbá a lakosság számára kulturális és sport programok megszervezésében. Továbbá az e kérdéskört tárgyaló kiadványok megjelentetésében és terjesztésében is szerepet vállal.

Amic könyvelőiroda

Amic könyvelőiroda

Megbízható, felkészült könyvelő a legjobb befektetés! Éljen Ön is a lehetőséggel! Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Időben tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek.

Anzix TV

Anzix TV

Az Anzix Televízió folyamatosan bővülő sugárzási területe jelenleg észak-kelet Pest megye és Nógrád megye nyugati része, 36 település közel 18000 háztartása: Acsa, Aszód, Berkenye, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Diósjenő, Domony, Fót, Galgagyörk, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Bp. III. kerület, Iklad, Isaszeg, Katalinpuszta, Kisnémedi, Mogyoród, Nógrád, Őrbottyán, Penc, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Rád, Szendehely, Sződ, Sződliget, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Verseg.

Appregio gitárzenekar

Appregio gitárzenekar

A zenekar tagjai továbbra is a gödöllői zeneiskola jelenlegi és egykori növendékei, de mára gitártanárok is helyet kaptak sorainkban. Létszámunk is szépen gyarapodott, mára 25 fő körül 'ingadozik'. Azért használtam ezt a kifejezést, mert vannak állandó vendégművészeink is, akik ütőhangszereken, nagybőgőn, fúvós hangszereken, illetve énekkel működnek közre, a műsorra kerülő zeneművektől függően.

Hirdetés
Babat-völgyi Lovasközpont

Babat-völgyi Lovasközpont

Babatvölgy a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar és a Gödöllői Agrárközpont Kht. szakmai irányítása alatt működő egyetemi tanüzem. A tanüzem Gödöllőtől 3 km-re Aszód irányában, a Gödöllői-dombságon belül a Rákos-patak és a Galga-völgy közötti eróziós völgyekkel tagolt dombvonulaton helyezkedik el, az Aranyos-patak völgyében.

Bed and Breakfast Gödöllő

Bed and Breakfast Gödöllő

A Gödöllő által nyújtott kulturális és környezeti lehetőségek, a Gödöllői Királyi Kastély, Máriabesnyőn a Bazilika, Gödöllői Városi Múzeum állandó és időszakos kiállítása,i a gyönyörű Gödöllői-dombság többnapos programlehetőséget biztosítanak.

Bibliaház Gödöllő

Bibliaház Gödöllő

A Biblia Isten kinyilatkoztatása. Hisszük, hogy 'a teljes Írás Istentől ihletett' (II. Tim. 3:16). Ez azt jelenti, hogy Isten a maga bölcsessége és tökéletessége szerint gondoskodott arról, hogy üzenete semmit se torzuljon, miközben emberi beszéddé tette azt az általa kiválasztott emberi közvetítők által. Éppen ezért 'az Írás fel nem bontható' (Jn. 10:35). Csak a saját, belső összefüggésében, önértelmezése gondos megfigyelésével és lelkiismeretes tiszteletben tartásával érthető meg helyesen.

Bodnár Trió Kft. - asztalos

Bodnár Trió Kft. - asztalos

Családi vállalkozásunk 11éve foglalkozik épület és bútorasztalos termékek gyártásával megrendelőink igényei alapján egyedi és széria méretben. Munkaterület Gödöllő és vonzáskörzete. Épület asztalos munkák kivitelezése: ajto, ablak, lépcső, beltéri ajtó, keritéselem, előtető

Club Színház Gödöllő

Club Színház Gödöllő

Gödöllő szerteágazó művészeti élete cirka fél évvel ezelőtt új hajtással gazdagodott. Ekkor alakult meg ugyanis a Gödöllői Klub Színház, amely sajátos, egyéni 'hangvételben' feldolgozott művekkel igyekszik a helyi színházi palettát kiszélesíteni városunkban. Az egyesület múltjáról, jelenjéről és jövőjéről beszélgettünk Halász Tibor rendezővel.

Corvus Kft. - Felnőttképzés

Corvus Kft. - Felnőttképzés

Bolti pénztáros tanfolyam Bolti pénztáros képzésünket azok számára ajánljuk, akik a kereskedelem területén pénztárosi munkakörben szeretnének elhelyezkedni és viszonylag rövid idő alatt szeretnék a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai végzettséget megszerezni.

Császárkert Étterem

Császárkert Étterem

Az étlapunkon a magyaros és nemzetközi ételek, ételkülönlegességek szerepelnek, vörös és fehérborunk a legjobb pincészetek termékei, (Somlói Juhfark, Bock Villányi Rosé, Gere Attila: Villányi Cabernet Savignon - Cuvée Phoenix) de bőséges italválasztékunk kiemelkedő tagjai csapolt és palackozott sörünk (Radeberger, Gösser) is.

Damjanich Általános Iskola

Damjanich Általános Iskola

Iskolánk tanulólétszáma: 348 fő, évfolyamonként két párhuzamos osztállyal. Nagy öröm, hogy a 2008-2009-es tanévben 3 első osztályt indíthatunk. Iskolánk jelmondata, melyre pedagógiai programunkat is építettük: Mindenki tehetséges valamiben.

Tuti menü