Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Enter - Gödöllői [2. oldal]
részletek »

Gödöllő képes leírás: Enter - Gödöllői [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Enter Band

Enter Band

Azelőtt mindketten játszottunk már szólóban, illetve zenekarban egyaránt, és számos zenés rendezvényen vettünk részt. A formáció több éves tapasztalatának köszönhetően, a régió egyik legelismertebb zenekarává nőtte ki magát. Repertoárunk rengeteg külföldi és magyar slágerből áll, a 70-es évektől a napi slágerekig és mulatós zenékig. Élőzenés rendezvények (Lakodalmak, bankettek, születésnapok...) igényes zeneszolgáltatását vállaljuk az ország bármely területén, vagy a határon túl!

Erkel Ferenc Általános Iskola

Erkel Ferenc Általános Iskola

A jelenlegi Erkel iskola története 55 évre nyúlik vissza. Ha azonban azt is figyelembe vesszük, hogy 55 évvel ezelőtt melyik iskola utódaként folytatta az oktatást a városban, akkor sokkal régebbi időkben kell kutakodnunk.

Erzsébet-park

Erzsébet-park

A királyné halálát (1898. szeptember 10.) követően az országban Darányi Ignác földművelésügyi miniszter rendeletére több mint száz ligetet létesítettek, s közel hárommillió emlékfát ültettek el. A gödöllői Erzsébet - parkot az elsők között kezdték létrehozni, 1898 novemberében. A kastélyparktól közvetlenül megközelíthető, botanikai ritkaságokban gazdag ligetet 1901-ben avatták fel I. Ferenc József jelenlétében.

Evangélikus templom

Evangélikus templom

A századfordulón már 140, az I. világháború után 350 volt az evangélikus hívők száma. Ezért 1920-ban létrehozták az Aszódhoz tartozó fiókegyházukat. A templomépítés gondolata 1926-ban merült fel. Az építkezésre országos gyűjtőakció eredményeként kerülhetett sor. A község által adományozott telken 1929. szeptember 15-én helyezték el az épület alapkövét. A Hetzel Frigyes tervei alapján készült templomot dr. Raffay Sándor püspök szentelte fel 1931. január 18-án. A Gödöllői fiókegyház néhány szórvány gyülekezet idecsatolásával 1936-ban saját lelkésszel rendelkező anyaegyházzá vált.

Fáma könyvesbolt

Fáma könyvesbolt

Gödöllőn, a Szabadság tér 9. szám alatt (a COOP áruházzal szemben) 1995-ben nyitottuk meg üzletünket, amely azóta - reményeink szerint - a város kulturális életének apró, de állandó részévé vált. Ha Ön régi vásárlónk, ezen a helyen is szeretnénk megköszönni, hogy érdeklődésével, vásárlásaival megtisztelte könyvesboltjainkat. Amennyiben csak erről az internetes lapról szerzett tudomást üzleteinkről, reméljük, hogy egyszer személyesen is találkozhatunk.

Hirdetés
Frédéric Chopin Zeneiskola

Frédéric Chopin Zeneiskola

A tábori programban fontos szerepet kap a zenekari játék, a kamarazenélés, a közös éneklés, a jazz, a tánc és a népzene. Az érdeklődő gyerekek számára nemezelést, bábkészítést, szövést, gyöngyfűzést, mozgásos játékokat és szabadtéri programokat szervezünk. Egyéni hangszeres órára a kiemelkedő tehetségű és szorgalmú B tagozatos növendékek jelentkezhetnek.

Gödöllő - Wikipédia

Gödöllő - Wikipédia

Közlekedési csomópont, a 3-as főút és az M3-as autópálya átszeli a várost, amit a jelenleg épülő M31-es autóút innen leágazva fog összekötni az M0-s körgyűrű keleti szakaszával. Ezeken kívül Vácra, Pécelre és Jászberénybe vezető alsóbbrendű utak vezetnek a településről.

Gödöllő bemutatása

Gödöllő bemutatása

A szűkebb értelemben vett Gödöllő egy medenceszerű, teknő alakú mélyedés a Rákos völgyében, négy völgy találkozópontján. Gödöllő erdős, jó levegőjű, szép kilátást nyújtó vidéken fekszik. Vonzerejét természeti adottságainak és jó földrajzi fekvésének köszönheti a fővárost övező településgyűrűben. A Gödöllői-dombság erdői évszázadokon át főúri, királyi vadászterületek voltak.

Gödöllő szállás ajánlatkérés

Gödöllő szállás ajánlatkérés

Gödöllői szállások a SzállásKérés.hu belföldi szálláskereső portálon! Belföldi szállások, gödöllői szállások kereshetőek felszereltség, árszínvonal, kapacitás, pontos elhelyezkedés alapján. A találati lista szűkíthető a gödöllői szép kártya elfogadóhelyekre. A kiválasztott szállásoktól egyéni vagy csoportos módon is kérhet szállásajánlatot, melyre e-mailben fognak Önnek válaszolni a gödöllői szálláshelyek.

Hirdetés
Gödöllő története

Gödöllő története

Gödöllő Pest megyében, a Rákos-patak partján, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, az M3-as autópálya, az M31-es gyorsforgalmi út és a 3-as számú főút, valamint a Budapest-Miskolc vasútvonal mellett, a Gödöllői-dombság völgyében fekszik. A szűkebb értelemben vett Gödöllő egy medenceszerű, teknő alakú mélyedés a Rákos völgyében, négy völgy találkozópontján.

Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete

Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete

Az Egyesület politikától mentes, valamely művészeti ágban (képzőművészet, előadó-művészet, irodalom) kiemelkedő gödöllői, vagy tartósan Gödöllőn tartózkodó fiatalok önkéntes társulásán alapul, alapvető célja, hogy a tagságot képező fiatal művészek saját és egymás művészeti tevékenységét segítsék.

Gödöllői Fúvószenekar

Gödöllői Fúvószenekar

A Gödöllői Fúvószenekar 1991 - ben alakult újjá a helyi Zeneiskola keretein belül, Ella Attila karnagy szervezésében. Ella Attila 1973-79 között a zeneiskola növendéke volt és tagja a Völgyi Ernő vezette fúvószenekarnak. A zeneművészeti szakközépiskola és a Debreceni Zeneművészeti Főiskola elvégzése után 1987 -től a Gödöllői Frederic Chopin Zeneiskola mélyrézfúvós tanára.

Gödöllői Ingatlanközpont

Gödöllői Ingatlanközpont

Cégünk egy megbízható ingatlanfejlesztő és forgalmazó vállalkozás mely hozzájárul Gödöllő Város és környékének fejlődéséhez. Társaságunk a Gödöllői Kistérségben ingatlanok forgalmazásával, tervezésével, építésével foglalkozik. Munkatársaink jól ismerik a helyi piaci viszonyokat, így hasznos tanácsokkal tudnak segíteni a környéken ingatlant keresők-kínálok számára.

Gödöllői Királyi Kastély

Gödöllői Királyi Kastély

A kastély története A magyarországi kastélyépítészet egyik legjelentősebb, méreteiben is impozáns műemlékegyüttesének építtetője Grassalkovich Antal gróf (1694-1771), a XVIII, században újraformálódó magyar főnemesség jellegzetes alakja, királyi személynök, a Magyar Kamara elnöke és Mária Terézia (1740-1780) bizalmasa. Mayerhoffer András (1690-1771) salzburgi származású építőmester 1735 után kapott a főúrtól megbízást a kastély építésére.

Gödöllői mozi

Gödöllői mozi

Kicseréltük a székeket, felújítottuk a nézőteret és a vetítővásznat, üzembe helyeztük a 6 csatornás DTS hangrendszert... Ezenkívül még számos megvalósításra váró tervünk van. Szeretnénk minden korosztálynak, és ízlésnek megfelelni, valamint visszaadni a mozik méltatlanul elfeledett presztízsét, kultúráját. A Gödöllői moziban mindenki kedvére válogathat az aktuális mozi újdonságok közül, legyen az 2d vagy akár 3d-s vetítés. Itt mindenki megtalálja a számára szórakoztató filmeket. Helyárak: 2D felnőtt: 990 FT 3D felnőtt: 1250 Ft 2D gyerek, diák, nyugdíjas: 850 Ft 3D gyerek, diák, nyugdíjas: 990 Ft Kedvezményes napok: kedd-szerda egységesen 850 FT( csak 2D-s filmekre)

Gödöllöi Református Líceum Alapítvány

Gödöllöi Református Líceum Alapítvány

Diákjaink a gödöllői és a környékbeli református, evangélikus, baptista és katolikus gyülekezetekből kerülnek ki. Iskolánk nevelési programjának szerves részét képezik a reggeli áhitatok, a tanrendbe illesztett református, evangélikus, katolikus hittanórák, az egyházi és nemzeti ünnepek méltó szellemiségű megünneplése, csakúgy mint a szomszédos gyülekezetekben végzett szolgálataink.

Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ

Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ

Jártunk a Petőfi Sándor Általános Iskolában, a Palota-kerti lakótelepen és egy teljes szárnyat is birtokoltunk a régi könyvtár ódon falai közt. Rengeteg rendezvényünk volt: író-olvasó találkozók, ismeretterjesztő előadások, olvasóvetélkedők.

Tuti menü