Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gödöllő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Repülőtér - Zsigri [5. oldal]
részletek »

Gödöllő képes leírás: Repülőtér - Zsigri [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: godollo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Repülőtér

Repülőtér

Ha csak érdeklődik a repülés iránt, vagy már tapasztalt pilóta, nálunk megtudhat mindent ami segítségére lehet eme szép sport szakszerű és biztonságos művelésében. Az írott szónál sokkal beszédesebb, ha ellátogat hozzánk egy-egy napos hétvégén, és testközelből ismerkedik meg a repülés örömeivel.

Ring Fogadó

Ring Fogadó

A mogyoródi Hungaroring Forma 1-es autópálya mellett várja Önt és kedves családját, az egész évben nyitva tartó, saját étteremmel rendelkező Ring Fogadó. Étlapunkon a hagyományos magyaros ételek mellett megtalálhatók a konyhafőnök egyedi specialitásai is.

Sissi Panzió

Sissi Panzió

Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik, vagy egyszerűen pihenni vágyik - a Sissi által is igen kedvelt Gödöllőn - akkor mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg a Panzió Sissi-ben.

Solier Café

Solier Café

Üzletünk három szintjén került kialakításra a cukrászda, étterem-kávéház és a cukrászati és konyhaművészeti kreációkat helyben prezentáló szakmai műhely. Minden erőforrásunkat arra összpontosítjuk, hogy szívélyes vendéglátás, ínycsiklandozó ízek és kellemes környezet fogadja Önt, hogy az öröm, az élvezet és az élmény emléke újra és újra visszahívja hozzánk, hogy megörvendeztethessük az ünnepnapokon és a hétköznapokon is egyaránt,- a Solier Caféban.

Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda

Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda

1816-ban 42 fiú és 30 lány tanulója volt az iskolának. A hivatalos katekizmus, a Biblia, a helyesírás alapjai, a számtan és Magyarország földrajza képezte a tantárgyakat. 1857-ben 2 osztályos lett a Római Katolikus Elemi Iskola. Ebben az évben az akkori adminisztrátor Sponer József Böhl Ambrus kántor közmegegyezéssel abban állapodtak meg, hogy a kisebbeket elkülönítik a nagyobbaktól úgy, hogy a kisebbek az első osztályba járjanak, a nagyobbak pedig második osztályosok legyenek.

Szent István Egyetem

Szent István Egyetem

1950-töl kezdve folyamatosan költöztek át ide az egyes tanszékek. A meglevő épületeket számos új létesítménnyel bővítették. A mára már szinte önálló városrésszé fejlődött intézmény az ország legnagyobb és legkorszerűbb agrártudományi egyeteme.

Szie Kollégium

Szie Kollégium

A Kollégium 1600 férőhellyel rendelkezik. Ebből 1100 férőhely 2007-ben újonnan felépített, vagy teljesen felújított 1-, 2-, 4- és 8x1 ágyas lakrészek. A szállásszolgáltatáson túl wellness részleggel is bővítettük szolgáltatásaink palettáját, hogy a nálunk eltöltött idő minél kellemesebb és élvezetesebb legyen. A szállásaink a zajos és forgalmas utcáktól elszigetelt, zöld övezetben helyezkednek el, mely további lehetőségeket kínál a sportolni vágyók vagy éppen a szabadban sétálók számára is.

Tiferet Szalon

Tiferet Szalon

A Tiferet Szépség és Egészség Központot a medical wellness koncepcióban indítottuk útjára. Medical wellness alatt olyan tudományosan igazolt egészségügyi eljárásokat tartalmazó szolgáltatásokat értünk, melyek az életminőség és a szubjektív egészségérzet tartós javulását segíti elő preventív szemlélet tükrében, illetve egészségtudatos életforma támogatását szorgalmazza.

Tótágas játszóház

Tótágas játszóház

Megszervezzük gyermeke és kis barátai felejthetetlen születésnapi, névnapi partiját. A meghívott gyermekek számára meghívót adunk. Az ünnepeltnek ajándékkal kedveskedünk, a rendezvény idejére különtermet biztosítunk.

Hirdetés
TrafoClub - Gödöllő

TrafoClub - Gödöllő

A jelentkezők közül ezen az estén öt zenekar léphetett a színpadra, akik most kimaradtak egy későbbi időpontban hasonló keretek között ismét megmérkőzhetnek. Szép számú közönség gyűlt össze, természetesen mindenki a saját kedvencére volt kiváncsi ennek megfelelően az első sorok sűrűn cserélődtek. E sorok írója több mint 15 éve vesz részt hasonló megmozdulásokon, de ilyen felhozatallal még nem találkozott! Nehéz volt a 'szakmai zsűri' helyzete, de szerencsére a közönség urnába dobott szavazatai segítettek, így tulajdonképpen két első helyezettünk lett és három második. Ez azt jelenti, hogy a III. Gödöllő Dzsem-en a Helo Zep léphet fel, a 'kisgödöllődzsem-en' pedig a The Clowns, a többi zenekar az őszi koncertprogramban kap lehetőséget profi bandák előtt. Mind az öt banda kap 3-3 óra gyakorlási lehetőséget a Zörög a haraszt próbateremben

Tűztorony Kávéház

Tűztorony Kávéház

Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia - a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Yellow Pub Étterem

Yellow Pub Étterem

Yellow Pub, Gödöllő, Dózsa Gy. út 64. szám alatt (Gödöllő központjából, a Királyi kastélytól az M3 autópályára vezető főúton található) egy az 1920-s években épült hangulatos épületben 1996-ban nyílt meg. A folyamatos fejlesztés eredményeként ma már megfelel az EU-ban is alkalmazott szigorú minőségbiztosítási követelményeknek.

Zacc Placc Café

Zacc Placc Café

Igényesen kialakított exkluzív belső tér, tágas terasz és magas színvonalú felszolgálás biztosítja kényelmüket. A nemrégiben nyílt kávézó számos szolgáltatással, kedvező árakkal várja tisztelt Vendégeit.

Zsigri-ház

Zsigri-ház

Eredeti formájában a XIX. század elején épített hosszú parasztház volt, majd ezt az alakot 1910-ben egy keresztirányú szárny hozzátoldásával bővítették. A ház jellegzetes dísze a Galga-völgyében (is) elterjedt, faoszlopos tornác. Néprajzilag a ház a középmagyar háztípusba tartozik.

Tuti menü